Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziție şi concurs județean de grafică și pictură: ”Orașul de mâine”, la Alba Iulia

Publicat

 

 

Echipa The New Movement, împreună cu Asociaţia „Never Too Young”, organizează marţi expoziția „Oraşul de mâine”, ce va fi precedată de Concursul judeţean de grafică şi pictură. Iniţiatorii doresc să atragă astfel liceenii într-un exerciţiu al descoperirii rolurilor talentului şi îndemânării şi să le capteze interesul pentru artă, cultură şi istorie.

Proiectul urmăreşte un triplu impact, atât de promovare a talentelor necunoscute, de evidenţiere a unor zone deosebite ale oraşului Alba Iulia, cât şi de stimulare a celor care vizitează expoziţia, cu scopul de a-şi face cunoscut talentul.

Evenimentul se va desfăşura începând cu orele 17.30, la Galeriile UAP Alba Iulia, într-o ambianţă creionată de un recital de chitară clasică, o expoziţie de artă a lucrărilor participante, o prezentare a celor mai inedite locaţii ale oraşului şi premierea participanţilor. Expoziţia va găzdui lucrările a 40 de liceeni din judeţul Alba, fiecare dintre aceştia prezentându-şi propria viziune cu privire la imaginea din viitor a oraşului Marii Uniri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax