Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziția ”Păsări rare din colecția Muzeului de Științele Naturii Aiud”, inaugurată în fața primăriei

Publicat

Expoziția stradală ” Păsări rare din colecția Muzeului de Științele Naturii Aiud” poate fi vizionată de vineri  în spațiul expozițional din fața Primăriei Municipiului Aiud.

Dedicată ”Zilei Internaționale a Păsărilor”, expoziția prezintă fotografii și însoțite de informații referitoare la dimensiune, greutate, areal de răspândire, ale unor specii deosebite de păsări din colecția muzeului: două specii de Colibri – cele mai mici păsări din lume, pasărea paradis din Noua Guinee, flamingul american, păsări din Delta Dunării: pelicanul, lopătarul, egreta și păsări dispărute din România: dropia, vulturul pleșuv negru.

Deschiderea expoziției stradale a avut loc în prezența doamnei Helga Lorincz, viceprimarul municipiului Aiud și a organizatorilor de la Centrul Multicultural Liviu Rebreanu Aiud / Muzeul de Istorie și Științele Naturii Aiud.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 01.04.2022 at 19:52

    Halal ” Expozitie de pasari „, adica de poze, cu arealul lor de raspandire geografica ! Sa fi fost ele Live=VII, da, Ar fi meritat sa fie VAZUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax