Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Expoziție de artă fotografică la Palatul Princiar din Alba Iulia: Cum captează aparatul foto emoțiile unui corp feminin pictat

Publicat

O expoziție de fotografie, care îmbină arta fotografică cu pictura va fi disponibilă pentru albaiulieni în următoarea perioadă. Mai exact, din data de 15 octombrie, până în 19 octombrie, la Palatul Princiar din Alba Iulia vor putea fi vizualizate peste 80 de lucrări. 

Este vorba despre lucrările fotografului Gelu Stănculescu care prin obiectivul său a imortalizat-o pe modelul Maria Scîrleț. 

La Alba Iulia va fi și ultima expoziție din acest an.

Turneul a mai avut expoziții de mari dimensiuni la Salina Ocnele Mari (60 de lucrări expuse)  și Salina Targu Ocna ( 74 de lucrări). La Alba Iulia vom merge si mai departe.

Potrivit reprezentaților expoziția Foto Sinteza este un gen diferit de fotografie, o unire aparentă cu pictura.

Lucrările sunt pline de texturi si culori dând impresia de multe ori de picturi sau de fotografii 3D.

Expoziția are și un caracter umanitar, fiecare lucrare are un cod QR care permite cumpararea lucrarii de pe magazinul nosyru artonthewall.ro iar profitul este donat

Asociației Delia pentru programele cu persoanele cu dizabilitati pe care il deruleaza aceasta.

Expoziția „Foto-Sinteză” este o experiență de artă fotografică profund emoțională și captivantă.

Aceasta te invită să explorezi starea emoțională a modelului, prin intermediul culorilor și texturilor care îi acoperă corpul.

Fiecare lucrare este o muncă comună a fotografului și modelului, și exprimă gândurile, speranțele și trăirile interioare ale modelului, este o explorare a stării emoționale și interioare ale acesteia, și este prezentată într-un mod unic și interesant.

În mod special, culorile și texturile alese adaugă o dimensiune suplimentară exprimării trăirilor și emoțiilor și transformă lucrările în experiențe semnificative pentru spectator.

Lucrările atrag spectatorii într-o lume misterioasă și enigmatică, acestea transmițând un mesaj puternic despre suferința umană și calitățile noastre interioare.

Culorile alese au rolul de a crea o atmosferă intensă și tristă, care suscită emoții precum furia, frica și anxietatea.

Aceste lucrări fotografice te fac să simți că ești captiv în lumea lor și că te uiți la sufletele oamenilor care încearcă să-și ascundă adevărata față.

Fiecare fotografie reprezintă un deliciu vizual, reușind să surprindă trăirile interioare umane, într-un mod sofisticat și expresiv a explicat într-o recenzie Lavinia Pop.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax