Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Expoziție inedită la muzeul din Alba Iulia, de 1 Iunie: Peste 170 de figurine din plastic cu Batman și inamicii săi vor fi expuse

Publicat

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va găzdui timp de aproape o lună o expoziție inedită. Expoziția a o fost gândită pentru cei mici, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Este vorba despre o colecție privată cu figurine din plastic cu personajul de benzi desenate și filme, Batman. 

O colecție care numără peste 170 de figurine din plastic cu Batman, Robin și inamicii lor: Joker, TwoFace, The Penguin, sau Poision Ivy. De asemenea vor fi expuse și mai multe automobile ale supereroului (Batmobile). 

Expoziția va fi una inedită deoarece piesele fac parte dintr-o singură serie a producătorului american de jucării, Kenner. Figurinele din colecție au fost produse și scoase la vânzare între anii 1989 și 1997, când compania americană era singura care avea drepturi de producție.

Colecția aparține reporterului alba24.ro, Cristian Panu. Acesta a început să colecționeze figurinele în urmă cu mai mulți ani, iar în timp a reușit să strângă o bună parte din jucăriile produse în perioada respectivă.

Vor fi expuse figurine din plastic cu personajele din seria ”Batman The Animated Series” filmele, ”Batman and Robin”, ”Batman Returns”, ”Batman”- 1992 și ”Batman Forever”.

De asemenea vor fi expuse și mai multe figurine din seria ”Legends of Batman”, o serie în care personajul Batman este prezentat în diferite perioade ale omenirii.

Colecția va fi expusă în aripa Nord a Sălii Unirii, în perioada 16 mai – 9 iunie. A fost gândită pentru a fi expusă cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor.

Deschiderea oficială a expoziției va fi joi, 16 mai, de la ora 12.00.

Intrarea pe toată durata expoziției va fi gratuită pentru copii.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax