Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziţii şi evenimente la Muzeul Unirii din Alba Iulia, de 1 Decembrie. Bilete de intrare cu reducere şi acces gratuit doar la Sala Unirii

Publicat

muzeul unirii Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va fi deschis luni, 1 decembrie, între orele 10.00 şi 18.30. Cu ocazia Zilei Naţionale, accesul în muzeu se face pe baza biletelor de intrare la preţ redus la jumătate. Astfel, adulţii vor plăti 4 lei în loc de 8 lei, cât costă în  mod normal biletul. Pentru copii, accesul este gratuit pentru cei cu vârste sub 5 ani. Cei mai mari pot intra câte doi plătind doar un singur bilet în valoare de 4 lei.

Intrarea va fi liberă doar în Sala Unirii, transmit reprezentanţii instituţiei. 

Muzeul găzduiește în această perioadă, alături de expoziția permanentă, și numeroase expoziții temporare: Necropola de epoca bronzului de la Sebeș, Nicu Alifantis. Printre gânduri, vorbe, muzici și instrumente, Salonul internațional de machete și Prăznicarele  Învierii, icoanele calendar ale zugravilor din Laz.

De asemenea, în ziua de 1 decembrie vizitatorii se pot întâlni la muzeu cu trupa de reenactori albaiulieni care dau viață Personajelor Istorice (Regele Ferdinand, Regina Maria, Mihai Viteazul, Horea sau primul primar român al orașului Alba Iulia, Camil Velican), Legiunii a XIII-a Gemina de la Apulum și Lupilor Apoulonului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex Opre

    joi, 09.04.2015 at 12:45

    A fost super !!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax