Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Extrasele de carte funciară emise online, acceptate ca dovadă a domiciliului pentru eliberarea actelor de identitate

Publicat

buletin
Extrasele de carte funciară emise online de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) sunt acceptate de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date (DEPABD). Astfel, românii care solicită eliberarea actelor de identitate pot depune extrasul de carte funciară obținut online la toate cele peste 570 de birouri ale direcţiei pentru evidenţa persoanelor din țară, fără a mai fi nevoite să prezinte contractul de vânzare-cumpărare, a celui de construire sau a extrasului de carte funciară semnat și ștampilat.

Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date a semnat un protocol cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară în baza căruia se vor accepta extrasele de carte funciară emise online ca dovadă a adresei de domiciliu în vederea eliberării actelor de identitate.

Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date s-a alăturat astfel celor 17 instituții bancare și nebancare care acceptă extrasul de carte funciară eliberat online.

Din acest moment, românii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la sediile oficiilor de cadastru pentru a solicita și pentru a ridica extrasul de carte funciară pentru informare.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax