Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fă-ți loc sub brad pentru un televizor Samsung (P)

Publicat

Televizoarele Samsung sunt, în general, foarte versatile și pot oferi o calitate bună a imaginii. Samsung este cunoscut pentru modelele sale cu LED care au, în general, funcții grozave de joc.

Samsung și-a prezentat în 2021 noile televizoare Neo QLED, schimbându-și QLED-urile obișnuite din gamă. Deci, în timp ce Samsung Q80/Q80A QLED din 2021 îl înlocuiește pe Samsung Q80/Q80T QLED din 2020 și așa mai departe, acum există mai multe modele high-end din care să alegi cu gama Neo QLED.

De ce este bun un TV Samsung?

În comparație cu alte mărci, un TV Samsung prezintă următoarele avantaje:

  • Bine rotunjit. Modelele de ultimă generație de TV Samsung sunt unele dintre cele mai bune televizoare de pe piață. Nu excelează doar într-o singură categorie, ci sunt foarte bine rotunjite și oferă performanțe excelente pentru o varietate de utilizări.
  • Funcționează bine în medii întunecate și luminoase. Televizoarele Samsung QLED, în special cele cu panouri VA, au contrast ridicat și devin luminoase, așa că sunt bune și pentru camere întunecate și pentru cele luminoase.
  • Funcții grozave de joc. Samsung este lider în ceea ce privește funcțiile de jocuri și chiar și modelele lor de gamă medie au suport VRR și ALLM.
  • Probleme de uniformitate. Deși uniformitatea iluminării variază între unități, modelele Samsung de obicei nu au o uniformitate bună și au, de asemenea, un efect de ecran murdar, care ar putea distrage atenția în timpul sporturilor.
  • Televizoarele pot fi scumpe și s-ar putea să nu ofere o valoare bună. Televizoarele de ultimă generație de la Samsung pot deveni costisitoare, așa că, deși oferă cea mai bună performanță, nu oferă cea mai bună valoare în comparație cu alte mărci. Există adesea televizoare mai ieftine pe care le poți obține cu câteva compromisuri.

TV Samsung vs TV Sony

Televizoarele Samsung au, de obicei, mai multe funcții de joc decât   televizoarele Sony, cum ar fi suportul VRR, și au, de asemenea, o gamă cu mai multe televizoare. Televizoarele Sony, în comparație, sunt de obicei construite puțin mai bine, cu o construcție preponderent metalică. De asemenea, tind să aibă o precizie mai bună a culorii, dar aceasta variază între unități.

TV Samsung vs TV LG

Televizoarele Samsung au, în general, o calitate mai bună a imaginii decât   televizorul LCD LG cu iluminare LED din spate, televizoarele OLED de la LG fiind o excepție. Samsung-urile devin de obicei un pic mai luminoase și au un contrast mai bun. Televizoarele LG au, în general, unghiuri de vizualizare mult mai largi și au funcții inteligente mai bune.

Televizoarele Samsung oferă o performanță potrivită pentru majoritatea cumpărătorilor, dar pot fi și costisitoare în comparație cu unele mărci concurente. În general, funcționează foarte bine și sunt printre cele mai bune televizoare de pe piață, mai ales dacă vrei funcții de gaming. Cu toate acestea, concurența se întărește în prezent, așa că televizoarele LED Samsung nu par să ofere atât de multă valoare ca înainte.

Linia de TV Samsung

Gama de TV Samsung acoperă totul, de la modele ieftine până la modele high-end. De regulă, cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai bine, deși uneori îmbunătățirile nu merită. Litera din numărul lor de model corespunde anului:

A = 2021

T = 2020

R = 2019

Samsung folosește prefixul Q* pentru a desemna modelele lor QLED de ultimă generație, iar ultima literă a acestor modele demonstrează și anul său, corespunzător listei de mai sus (adică, Q90T este un televizor QLED 2020). Nou în 2021 este gama lor Mini LED, etichetată cu QN în numele modelului, precum Samsung QN90A. În ceea ce privește modelele lor non-QLED, literele prefixului indică anul, deci, de exemplu, AU8000 este modelul entry-level 2021.

Funcții inteligente pe un Smart TV Samsung

La începuturile televizoarelor inteligente,  Samsung era lider în funcționalități și funcții inteligente. Acest lucru nu înseamnă că au fost foarte bune, deoarece a fost nevoie de câțiva ani pentru ca platformele Smart TV să se maturizeze. Cu toate acestea, acum, alte companii au ajuns din urmă cu Samsung și oferă performanțe similare.

Samsung și-a actualizat constant platforma Tizen pentru a se asigura că concurează cu rivalii săi. În 2017, a adăugat capabilități vocale și de la distanță platformei lor inteligente, facilitând navigarea prin meniuri. Apoi, în 2018, au adăugat asistentul virtual Bixby, astfel încât să poți utiliza controlul vocal pentru a controla alte dispozitive Samsung din casa ta, cum ar fi luminile, frigiderele și încuietorile ușilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    marți, 28.12.2021 at 11:32

    am 2… nu recomand pentru ca te spameaza cu publicitate… Baga in meniul tv-ului, si aleator iti afiseasa pe tot ecranul diverse mizerii publicitare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax