Connect with us
Publicitate

SPORT

Fabian Himcinschi a dat gol pentru ”Primavera”, în disputa cu Torino

Publicat

Fotbalistul albaiulian Fabian Himcinschi a marcat unicul gol al echipei ”Primavera” în  partida de cupa Italiei (tineret) cu Torino, joc pierdut cu 4-1 de trupa lui Himcinschi Jr.

Atacantul  lui Empoli este bucuros pentru reușita din cupă și speră să continue seria jocurilor pozitive. ”Nu a fost ușor, pentru că ei ne-au bătut acasă la noi cu 2-0 în tur, iar noi trebuia să marcăm trei goluri în deplasare ca să ne calificăm. Torino a fost o echipă bună, a avut și mulți jucători de la prima formație, dar eu mă bucur că mi-a venit dreptul de joc și că am debutat pentru Empoli”, a declarat Himcinschi pentru site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Himcinschi a fost transferat la Empoli după ce a fost monitorizat de câteva echipe importante din Europa. Unirea Alba Iulia va încasa săptămâna viitoare 105.000 de euro, bani însemnând contravaloarea transferului lui Himcinschi jr. la Empoli.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax