Connect with us
Publicitate

SPORT

Fabian Himcinschi a dat opt goluri pentru calificarea la Euro 2011

Publicat

În urma tragerii la sorți de marți, s-a decis ca tinerii tricolori, antrenați de Adrian Văsâi, să facă parte dintr-o grupă  „infernală”. Fotbaliștii țării noastre urmează să întâlnească în această vară echipe precum Germania, Olanda și Cehia, iar scopul este unul singur și bine definit: calificarea la Campionatul Mondial.

Din lotul proaspăt calificat fac parte și doi jucători ai Unirii Alba Iulia. Este vorba de Eduard Schuller și Fabian Himcinschi. ”Avem o grupă acceptabilă, se putea și mai rău, prefer grupa asta decât Franța, Anglia sau Danemarca. Eu nu cred că am contribuit decisiv, m-a ajutat mult echipa, nu doar eu am contribuit, dacă nu erau ei, eu nu puteam singur să fiu decisiv. Pentru mine e cel mai important moment al carierei mele până în această clipă”, a declarat Fabian Himcinschi, atacant FC Unirea Alba Iulia.

Vârful albaiulian a punctat de opt ori în tricoul naționalei U-17; acesta a dat 5 goluri cu Lichtenstein, două cu Belarus și  unul cu Rusia. ”Scopul nostru și dorința mea e să ne calificăm la mondial, eu cred că dacă ne chinuim un pic vom reuși acest lucru. Avem o generație bună, unii zic că e cea mai bună, viitorul este promițător, dar totul depinde de noi”, a mai spus Himcinschi junior.

Fabian Himcinschi a obținut în ultimul meci cu Ungaria faultul din care „tricolorii” au marcat golul victoriei și, implicit, al calificării. În jocurile amicale, acesta a mai marcat împotriva Cehiei, Poloniei, iar la loviturile de la 11 metri a dat gol Ucrainei și Serbiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax