Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

Fabrica Bosch de la Blaj va coordona producția globală a senzorilor de detonație. Compania infirmă eventuale concedieri la Alba

Publicat


bosch blaj

Bosch nu își reduce activitatea la Blaj și nici nu disponibilizează angajați, din contră, va inaugura în acest an o nouă clădire de birouri și cercetare unde vor lucra peste 250 de oameni, au transmis reprezentanții companiei într-un răspuns pentru Alba24. Informațiile au fost solicitate de către redacție în contextul în care în presa centrală apăruseră informații cu privire la restructurări de personal ale firmei, care ar fi putut viza și fabrica de la Blaj. 

Bosch planifică să își extindă activitățile în unitatea de producție din Blaj și nu prevede reduceri de personal în această locație, spun reprezentanții companiei. De asemenea, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Aceștia au declarat pentru Alba24 că Bosch și-a mărit chiar capacitatea de producție și are în continuare planuri de dezvoltare la Blaj.

”Unitatea de producție din Blaj a înregistrat o dezvoltare semnificativă în 2018, atât în ceea ce privește producția, cât și infrastructura.

Datorită cererii mari, compania și-a crescut capacitatea de producție pentru componente auto de înaltă calitate, precum senzori de oxigen, componente pentru controlul transmisiei și senzori pentru emisiile de oxizi de azot.

În plus, în acest an, Bosch va inaugura o nouă clădire de birouri și laboratoare, unde vor lucra aproximativ 250 de angajați.

Tot în acest an, fabrica şi-a relocat depozitul într-un nou centru logistic cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.

Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Motoarele prevăzute cu senzori de detonație pot reduce consumul de carburant și cresc momentul motor.

În plus, fabrica din Blaj a început un parteneriat de formare profesională cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu”, asigurând sprijin financiar pentru atelierele de lucru și echipamentul necesar.

Liceenii, care se vor specializa în mecanică și electrotehnică, vor efectua practica în cadrul fabricii Bosch” au transmis reprezentanții companiei.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

„Detectivi pe tărâmul emoțiilor”, proiect destinat elevilor aflați în situații de risc, derulat la Liceul Teoretic Teiuș

Publicat

„Detectivi pe tărâmul emoțiilor!” este un program care are ca scop dezvoltarea socio-emoțională a elevilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, aflați în situații de risc, din cadrul Liceului Teoretic Teiuș, Alba, a transmis directorul instituției, Marius Cosmin Pintea. Activitățile de consiliere psihopedagogică de grup, implementate de către psihologul Ioana-Mirela Popescu, îi ajută […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA prin AJOFM: 322 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș și Cugir

Publicat

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 10 decembrie. Sunt vacante 322 locuri de muncă în județul Alba, în mai multe domenii. Unii dintre cei mai mari și importanți angajatori din județ, care recrutează în permanență personal în diferite domenii, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

2019, cel mai bun an din istorie pentru CS Unirea Alba Iulia. 34 de sportivi au obținut 140 de medalii

Publicat

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia înregistrează, în 2019, cel mai bun an din istoria de 45 de ani, după ce 34 de sportivi au obținut, la competițiile interne și internaționale, 140 de medalii, dintre care 75 de aur, 38 de argint și 27 de bronz, mai multe decât anul precedent, când totalizaseră 127 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Cât plastic ajunge în organismul uman prin aer, apă sau alimente. Măsurile luate de Uniunea Europeană

Publicat

Fiecare dintre noi ajunge la un moment dat să ingereze plastic, este concluzia unei analize publicate recent, care explică și cum se întâmplă acest lucru. Este unul dintre motivele pentru care Consiliul Uniunii Europene a decis să interzică o parte din produsele de plastic utilizate zilnic, începând din iulie 2021, notează Romania24.ro. Cinci grame de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate