Connect with us
Publicitate

BLAJ

Fabrica Bosch de la Blaj va coordona producția globală a senzorilor de detonație. Compania infirmă eventuale concedieri la Alba

Publicat

bosch blaj

Bosch nu își reduce activitatea la Blaj și nici nu disponibilizează angajați, din contră, va inaugura în acest an o nouă clădire de birouri și cercetare unde vor lucra peste 250 de oameni, au transmis reprezentanții companiei într-un răspuns pentru Alba24. Informațiile au fost solicitate de către redacție în contextul în care în presa centrală apăruseră informații cu privire la restructurări de personal ale firmei, care ar fi putut viza și fabrica de la Blaj. 

Bosch planifică să își extindă activitățile în unitatea de producție din Blaj și nu prevede reduceri de personal în această locație, spun reprezentanții companiei. De asemenea, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Aceștia au declarat pentru Alba24 că Bosch și-a mărit chiar capacitatea de producție și are în continuare planuri de dezvoltare la Blaj.

”Unitatea de producție din Blaj a înregistrat o dezvoltare semnificativă în 2018, atât în ceea ce privește producția, cât și infrastructura.

Datorită cererii mari, compania și-a crescut capacitatea de producție pentru componente auto de înaltă calitate, precum senzori de oxigen, componente pentru controlul transmisiei și senzori pentru emisiile de oxizi de azot.

În plus, în acest an, Bosch va inaugura o nouă clădire de birouri și laboratoare, unde vor lucra aproximativ 250 de angajați.

Tot în acest an, fabrica şi-a relocat depozitul într-un nou centru logistic cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.

Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Motoarele prevăzute cu senzori de detonație pot reduce consumul de carburant și cresc momentul motor.

În plus, fabrica din Blaj a început un parteneriat de formare profesională cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu”, asigurând sprijin financiar pentru atelierele de lucru și echipamentul necesar.

Liceenii, care se vor specializa în mecanică și electrotehnică, vor efectua practica în cadrul fabricii Bosch” au transmis reprezentanții companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax