Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

Fabrica Bosch de la Blaj va coordona producția globală a senzorilor de detonație. Compania infirmă eventuale concedieri la Alba

Publicat


bosch blaj

Bosch nu își reduce activitatea la Blaj și nici nu disponibilizează angajați, din contră, va inaugura în acest an o nouă clădire de birouri și cercetare unde vor lucra peste 250 de oameni, au transmis reprezentanții companiei într-un răspuns pentru Alba24. Informațiile au fost solicitate de către redacție în contextul în care în presa centrală apăruseră informații cu privire la restructurări de personal ale firmei, care ar fi putut viza și fabrica de la Blaj. 

Bosch planifică să își extindă activitățile în unitatea de producție din Blaj și nu prevede reduceri de personal în această locație, spun reprezentanții companiei. De asemenea, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Aceștia au declarat pentru Alba24 că Bosch și-a mărit chiar capacitatea de producție și are în continuare planuri de dezvoltare la Blaj.

”Unitatea de producție din Blaj a înregistrat o dezvoltare semnificativă în 2018, atât în ceea ce privește producția, cât și infrastructura.

Datorită cererii mari, compania și-a crescut capacitatea de producție pentru componente auto de înaltă calitate, precum senzori de oxigen, componente pentru controlul transmisiei și senzori pentru emisiile de oxizi de azot.

În plus, în acest an, Bosch va inaugura o nouă clădire de birouri și laboratoare, unde vor lucra aproximativ 250 de angajați.

Tot în acest an, fabrica şi-a relocat depozitul într-un nou centru logistic cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.

Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Motoarele prevăzute cu senzori de detonație pot reduce consumul de carburant și cresc momentul motor.

În plus, fabrica din Blaj a început un parteneriat de formare profesională cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu”, asigurând sprijin financiar pentru atelierele de lucru și echipamentul necesar.

Liceenii, care se vor specializa în mecanică și electrotehnică, vor efectua practica în cadrul fabricii Bosch” au transmis reprezentanții companiei.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua: Prima probă, miercuri. MODELE de SUBIECTE, calendar și reguli pentru examen

Publicat

examen bac

Miercuri, 21 august, începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019. Prima probă este cea scrisă, de Limba și literatura română. Probele orale încep în 27 august, iar primele rezultate vor fi cunoscute în 3 septembrie. Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate