Connect with us
Publicitate

BLAJ

Fabrica Bosch din Blaj donează circa 90.000 de lei spitalului din oraș pentru achiziționarea unui aparat de ventilație mecanică

Publicat

Bosch Blaj ansamblu

Fabrica Bosch din Blaj a donat suma de aproape 90.000 de lei spitalului municipal, pentru achiziționarea unui aparat de ventilație mecanică.

”Responsabilitatea și implicarea sunt două dintre valorile Bosch. În aceste momente fără precedent, când pandemia generată de coronavirus a devenit o constantă în viețile noastre, este necesar să conștientizăm că doar uniți putem trece acest hop. Fabrica Bosch din Blaj reiterează angajamentul companiei față de societate și înțelege nevoile actuale ale sistemului medical, motiv pentru care am donat spitalului blăjean suma de 89.800 de RON ce va fi utilizată pentru achiziționarea unui aparat de ventilație mecanică”, anunță compania, într-un comunicat.

Criza de sănătate generată de noul coronavirus este o provocare foarte mare pentru noi în ceea ce privește protejarea sănătății angajaților noștri. Din nefericire, criza Covid-19 generează automat și o criză financiară. Cu toate acestea, pentru noi oamenii sunt pe primul loc și tocmai de aceea am acționat prompt imediat ce am luat notă de nevoia spitalului municipal din Blaj. Sperăm ca prin acțiunile noastre în beneficiul angajaților și al comunității să putem oferi cel mai bun sprijin astfel încât să rămânem cu toții sănătoși – Alexander Firsching, director comercial Bosch Automotive SRL.

”Este necesar să privim în jur, să fim solidari, să întindem o mână de ajutor, mai ales celor din linia întâi, atât cât este posibil. În lupta împotriva COVID-19 aparatele de ventilație mecanică sunt esențiale, în special pentru pacienții grav afectați. Pentru aceștia ventilația mecanică este extrem de importantă în parcursul recuperării lor. Mai mult decât atât, este deosebit de important să avem în vedere că spitalele care acum țin piept pandemiei vor fi aceleași care își vor deschide porțile pentru pacienți nu doar astăzi, săptămânile viitoare sau peste o lună, ci de fiecare dată când va exista nevoie. Indiferent de afecțiunile tratate, unitățile medicale din România ar trebui să fie pregătite pentru situații excepționale. În acest sens, și în special în contextul actual delicat, ne dorim ca și Spitalul Municipal Blaj să aibă parte de pregătirea necesară”, mai completează reprezentanții companiei.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2018, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 452 milioane de euro pe piaţa din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,2 miliarde de euro. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 403.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2019). Conform cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de 77,9 miliarde de euro în 2019. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, oraşe inteligente, mobilitate conectată şi industrie conectată. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 72.000 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 125 locaţii din lume.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax