Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Fabrica de Arme Cugir angajează 500 de salariaţi în producţie, pentru respectarea contractelor externe

Publicat

Şeful Companiei Naţionale ROMARM, Vasile Crişan, a declarat că la Fabrica de Arme Cugir urmează să fie angajaţi 500 de oameni, pentru a acoperi necesarul de producţie în urma încheierii unor contracte externe.

„În urma contractelor pe care le avem la nivelul Fabricii de Arme Cugir şi a volumului de lucru este necesară angajarea unui număr de 500 de salariaţi, care vor fi doar în zona de producţie şi în felul acesta putem să satisfacem comenzile beneficiarilor pe care îi avem în integritate, la capacitatea la care dânşii ne-o cer.

Nici un salariat care va fi angajat nu va aparţine sectorului TESA, ci doar sectorului de producţie, pentru a rezolva necesarul de comenzi pe care fabrica din Cugir îl are la ora actuală. Nu pot să vă spun despre ce contract este vorba, însă sunt contracte externe”, a spus Crişan.

Acesta a precizat că va face demersurile necesare pentru încadrarea salariaţilor cât mai repede: „În vederea încheierii demersurilor pentru încadrarea celor 500 de salariaţi, pe sectorul producţie, în calitate de  director general al ROMARM mă voi prezenta în şedinţă de guvern cu o notă de fundamentare din care să rezulte necesitatea angajării acestora şi sunt convins că voi obţine la nivelul Guvernului României înţelegerea necesară de a opera cât mai repede aceste angajări în scopul producţiei şi a creşterii economice, atât a judeţului, cât şi a ţării.

Angajările pot începe şi din această lună, în funcţie de când primim avizul de guvern.”

Precizăm că anunţul privind angajările a venit în urma participării delegaţiei române formată din reprezentanţi ai ROMARM, Ministerului Economiei şi fabricilor din Cugir la târgul de profil „Shot Show” din Las Vegas, SUA. Este cea mai mare expoziţie de arme pentru tir sportiv şi de vânătoare. Dintre contractele încheiate de compania din Cugir, se pot aminti cele cu SUA, Azerbaidjan, dar şi de cel derulat cu MapN.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax