Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Fabrica de bucurii” la Alba Mall

Publicat

Un eveniment  special  este organizat miercuri, de la ora 17.00, la Alba Mall, prin intermediul căruia copiii cu o situaţie materială grea vor avea acces la jucării şi se vor putea bucura de un cadou, în perioada Sărbătorilor. Evenimentul este parte din Campania „Fabrica de bucurii”, organizată de Fundaţia Comunitară Alba şi YouthBank, în colaborare cu Instituţia Prefectului Alba, Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Alba Iulia, ce se desfăşoară până în 22 decembrie. În această perioadă, albaiulienii sunt invitaţi să doneze o jucărie, în spaţiul amenajat în acest scop, la Alba Mall.

Miercuri, de la ora 17.00, va fi organizată o licitaţie de jucării, iar banii strânşi vor fi utilizaţi pentru finanţarea iniţiativelor culturale şi comunitare din judeţ. Cu această ocazie, va avea loc un concert de colinde susţinut de Corul de Copii „Theotokos”, Gino şi Antinia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax