Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fabrica de înghețată Alpin57 Lux din Sebes își reia activitatea. Toate măsurile dispuse de DSP au fost îndeplinite

Publicat

Fabrica de înghețată Alpin57 Lux din Sebeș își poate relua activitatea. Anunțul a fost făcut de directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, care a declarat că în urma unui control al inspectorilor, s-a constatat îndeplinirea măsurilor dispuse.

Reamintim că săptămâna trecută, la nivelul fabricii din Sebeș a izbucnit un focar de coronavirus, fiind infectați mai mulți angajați, apoi și contacți direcți ai acestora.

Cele mai recente cazuri de coronavirus care au legatură cu focarul din fabrică sunt trei persoane, contacți direcți ai angajaților, potrivit informării oficiale de sâmbătă 30 mai.

De asemenea, ”operatorul economic a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor igienico-sanitare, totodată specialiștii epidemiologi au stabilit ca principala cauza a infectărilor nepurtarea echipamentelor de protecție de către angajații unității, deși angajatorul le-a pus la dispoziție și au fost instruiți în acest sens”, au declarat reprezentanții DSP Alba, în 24 mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax