Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fabrica de mobilă „Montana” Cîmpeni, scoasă la licitație de lichidatorul judiciar la prețul de pornire de 2,5 milioane de euro

Publicat

Activele fabricii de mobilă „Montana” Cîmpeni vor fi scoase la licitație publică de lichidatorul „Expert Insolvența”. Prețul de pornire a licitației este 2.500.000 euro, fără TVA. Licitația va avea loc în data de 25 martie, la sediul lichidatorului judiciar.

Activele fabricii de mobilă „Montana” Cîmpeni sunt compuse din construcții industriale, terenul aferent construcțiilor și teren liber de construcții în suprafață de 81.253 mp, situate în Cîmpeni, strada Moților, nr. 77, județul Alba, o cabană (casă de oaspeți) construită pe fundație de beton cu 5 camere, grupuri sanitare, sală protocol, cameră termică la subsol, sală de mese, situată în Câmpeni, dar și câteva bunuri mobile (mașină de rindeluit și profilat, mașină șlefuit, mașină de frezat), mobilă, obiecte de inventar, materii prime, materiale și autovehicule.

Licitația va fi organizată în data de 25 martie, ora 15.00, la sediul lichidatorului judiciar în Hunedoara, str. G. Enescu, nr.16, bl. 16, scara A, parter.

Ofertanţii sunt obligaţi să se prezinte la sediul lichidatorului judiciar cu cel puţin 48 de ore înainte de data organizării licitaţiei, în vederea depunerii ofertei de cumpărare, a garanției de participare la licitație, precum şi pentru achiziţionarea caietului de sarcini. Caietele de sarcini se pot cumpăra de la sediul lichidatorului judiciar.

În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua în data de 1 aprilie 2013, în aceleaşi condiţii.

Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare sunt invitaţi să anunţe lichidatorul judiciar cu 48 de ore înainte de data licitaţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax