Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Fabrica de Scurt Metraje” la Alba Iulia: 90 de minute de proiecţii video, la Art Cafe

Publicat

Cinefilii din Alba au ocazia să se delecteze vizionând cele mai apreciate filme de scurt metraj. „Fabrica de Scurt Metraje” este, miercuri, la Art Cafe, în Alba Iulia şi oferă spectatorilor 90 de minute de proiecţii video prezentate de „Spune pe Scurt” în cadrul sezoanelor anterioare.

Seara filmelor la Art Cafe începe miercuri la ora 20.00, iar scopul acestui eveniment este de a readuce filmul mai aproape de spectatori. „Echipa <Spune pe Scurt> şi Asociaţia <Green Art Tour> încearcă să readucă filmul mai aproape de spectatori. Primul pas este lansarea sezonului al treilea al <Fabricii de Scurt Metraje>, în 14 oraşe din România. Obiectivul celor 6 ediţii ale acestui sezon, derulate în perioada 15 noiembrie 2011 – 31 martie 2012 este acela de a organiza proiecţii de film în cel puţin 20 de oraşe din ţară. Al doilea pas spre apropierea spectatorilor de cinematograf este îmbinarea confortului cu plăcerea de a viziona un film. Proiecţiile se vor desfăşura în spaţii neconvenţionale (pentru unii): cafenele, puburi, teatre sau cluburi, adică locaţii în care tinerii (şi bineînţeles nu numai tinerii) îşi petrec deseori timpul liber”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax