Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook a anunțat schimbări la modul în care afișează postările. Prioritare, cele care oferă conținut relevant utilizatorilor

Publicat

facebook-sign-89 Facebook a anuțat, pe blogul companiei, modificări la modul în care vor fi afișate postările. Portrivit reprezentanților platformei de socializare, vor fi afișate cu prioritate postările care oferă conținut relevant utilizatorilor, cu care aceștia vor dori să interacționeze mai mult.

„Scopul News Feed-ului este de a afișa postările care contează cel mai mult pentru utilizator. Acțiunile de pe Facebook – comentarea, distribuirea, aprecierea – reprezintă criterii pentru a determina ce va fi afișat prioritar în News Feed. Acest lucru nu este însă întotdeauna relevant, de aceea am efectuat un studiu în care 1.000 de utilizatori au evaluat News Feed-ul”, transmite Facebook într-un articol postat pe blog.

News Feed-ul va urmări ca utilizatorii să vadă cât mai sus postările cu care vor dori să interacționeze, astfel încât să crească probabilitatea ca utilizatorii să deschidă, să aprecieze sau să distribuie postări.

„Impactul acestor schimbări asupra distribuției unei postări vor varia în funcție de compoziția publicului și activitatea de publicare de pe pagină. În general, aceste modificări nu ar trebui să afecteze traficul unei pagini, cu toate acestea, unele pagini pot observa creșteri ale traficului de recomandare, iar altele pot vedea scăderi în traficul de recomandare, mai transmite Facebook.

Facebook recomandă ca paginile să nu încurajeze fanii să efectueze anumite acțiuni (click-uri sau aprecieri) deoarece ar provoca doar creșteri temporare, noul algoritm fiind capabil să rebalanseze poziționarea paginii în News Feed-ul utilizatorului.

sursa: digi24.ro, newsroom.fb.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax