Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook a lansat o aplicație care va concura cu Zoom. Ce vei putea face cu noul Messenger Rooms

Publicat

facebook

Facebook a introdus Messenger Rooms, un nou serviciu ce poate găzdui grupuri de persoane în cadrul conversaţiilor video, la care pot participa inclusiv utilizatori care nu au cont pe această reţea. 

Deşi persoana care configurează conversaţia trebuie să deţină un cont activ de Facebook, ceilalţi participanţi o pot face chiar dacă nu au cont pe această reţea, pe mobil sau pe computer tip desktop.

Messenger Rooms va putea găzdui în curând până la cincizeci de persoane, fără limită de timp, confidenţialitatea şi siguranţa fiind o prioritate, a transmis compania.

„Nu vă vedem şi nu vă ascultăm apelurile, iar persoana care creează camera controlează cine se alătură, cine vede camera şi dacă aceasta este blocată sau deblocată pentru noi invitaţi”, a explicat vicepreşedintele Messenger, Stan Chudnovsky.

„Creatorul camerei trebuie să fie prezent pentru ca apelul să înceapă şi acesta poate elimina invitaţi în orice moment”, a adăugat el.

Serviciul va oferi, de asemenea, fundaluri imersive la 360 de grade, având la bază inteligenţa artificială, precum o plajă sau un apartament de lux pe apă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax