Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook a lansat o opțiune prin care utilizatorii pot încărca și distribui fotografii la 360 de grade

Publicat

facebook-sign-89 Facebook a lansat joi o opțiune prin care utilizatorii pot încărca și distribui fotografii la 360 de grade. O primă astfel de fotografie a fost postată pe contul lui Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei.

Facebook Newsroom explică utilizatorilor cum pot face astfel de fotografii: faceți o fotografie panoramică cu telefonul sau o fotografie la 360 de grade cu o aplicație făcută special pentru acest lucru, după care o postați pe Facebook, la fel cum ați posta o fotografie normală. Facebook o va converti apoi într-o fotografie la 360 de grade.

Cum se poate deosebi o fotografie la 360 de grade de una normală? În partea de jos a fotografiei, în dreapta, veți vedea un mic compas. Puteți viziona fotografia cu un simplu click de mouse, spre stânga sau drepta.

Pentru o imersiune sporită, utilizatorii pot viziona imaginile prin intermediul dispozitivelor VR, se arată într-un comunicat al rețelei de socializare fondată de Mark Zuckerberg.

Facebook a lansat recent și video la 360 de grade.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax