Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook lansează un serviciu de cumpărături online. Cum va funcționa și ce schimbări va aduce pe piața comerțului virtual

Publicat

facebook utilizatori

Facebook le va propune celor 2,6 miliarde de utilizatori să cumpere produse folosind platforma reţelei de socializare online, în contextul lansării unui serviciu care plasează compania în concurenţă directă cu Amazon şi eBay.

Serviciul „Facebook Shops” le va permite firmelor care comercializează produse să creeze magazine digitale pe Facebook sau Instagram, funcţia fiind facilitată prin colectarea de informaţii despre ce vor membrii reţelei de socializare online.

Utilizatorii vor putea să caute produse, să trimită mesaje vânzătorilor şi să aranjeze cumpărarea; în unele cazuri, produsele vor putea fi cumpărate direct.

Mark Zuckerberg, directorul Facebook, a declarat într-un interviu acordat FT că a accelerat planurile pentru ca noul serviciu să profite de creşterea exponenţială a comerţului online în contextul pandemiei.

Zuckerberg a explicat că gigantul din domeniul socializării online va utiliza date pentru a îmbunătăţi serviciul de publicitate.

„Dacă cineva accesează un magazin prin aplicaţia noastră sau dacă a cumpărat ceva, vom vedea acest lucru şi sperăm să folosim aceste date pentru a oferi recomandări mai bune pentru lucruri de care ar fi interesat în viitor”, a explicat Zuckerberg.

Aplicaţia Facebook Shops va ajuta companiile „să definitiveze conversia şi tranzacţiile de vânzări mai frecvent cu o rată mai mică de refuz”, a subliniat Zuckerberg. Acest lucru se va traduce în oferte mai multe pentru publicitate online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax