Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook Messenger ajunge din urmă WhatsApp. Aplicația de chat pe mobil a depășit pragul de 1 miliard de utilizatori

Publicat

1b-newsroomheader Facebook Messenger, aplicația de chat pe mobil a celei mai mari rețele de socializare din lume, este în prezent folosită de 1 miliard de utilizatori în fiecare lună, a anunțat recent fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

„Mulțumiri membrilor comunității Facebook care au ajutat la acest lucru (…). Mai sunt multe de făcut – și multe vor fi anunțate în curând – însă acesta reprezintă încă o etapă din expediția în vederea conectării întregii lumi”, a spus Zuckerberg într-o postare pe contul personal de Facebook.

Rețeaua de socializare are acum două servicii de mesagerie cu peste un miliard de utilizatori, deoarece şi WhatsApp, pe care l-a achiziţionat în 2014 cu peste 20 de miliarde de dolari, a depăşit acest prag simbolic tot anul acesta.

Facebook a introdus în ultima lună mai multe opțiuni pentru Messenger, printre care criptarea mesajelor, trimiterea de SMS-uri și includerea suportului pentru Instant Articles.

sursa: newsroom.fb.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax