Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook, schimbare MAJORĂ: Ce se va întâmpla cu contul tău dacă nu încarci o poză cu faţa ta

Publicat

facebook

Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat faptul că rețeaua a introdus un nou sistem de securitate, care presupune ca utilizatorilor să li se ceară să trimită o imagine „clară” cu fața lor, un selfie, în caz contrar, contul urmând să fie blocat.

Facebook va cere utilizatorilor să trimită o astfel de fotografie, pentru a le verifica identitatea, în cazul în care se remarcă o activitate suspectă, informează 9to5mac.com.

Motivul unei astfel de măsuri este înmulțirea boților care răspândesc știri false și propagandă, așa cum s-a întâmplat la alegerile din Statele Unite, iar Facebook vrea să se asigure că utilizatorii sunt umani.

„Acest test are menirea de a ne ajuta pe noi să depistăm activitățile suspecte, incuzând crearea unui cont, trimiterea de cereri de prietenie, stabilirea de plăți pentru reclamă, precum și crearea și editarea de anunțuri publicitare”, a explicat un purtător de cuvânt Facebook.

Facebook a confirmat, pentru Wired, că recunoașterea facială este automată și că fotografia va fi ștearsă de pe servere, după ce verificarea este încheiată. Însă, conturile utilizatorilor sunt blocate până la momentul verificării fotografiei încărcate de internauți.

sursa: stiripesurse.ro, 9to5mac.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    luni, 04.12.2017 at 08:00

    Curand te vei loga cu cipul din mana dreapta !

    Dupa pasaport urmeaza ,buletin apoi injectarea microcipului in palma mainii drepte sau la nivelul scalpului. Se pare ca acestea vor fi obligatorii in curand la nivel mondial.

    Animalele gen (caini , pisici , vaci , oi , cai, etc) au cip in ele ca experiment pentru a le putea cu timpul sa ii oblige pe oameni sa isi puie si ei in frunte sau in palma dreapta !

    Fara buletin nu poti cumpara-vinde o masina , casa si multe altele …

    Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

    666 reprezintă numele fiarei

    Orice cod de bare are 13 cifre, care sunt împărţite în două grupuri de câte 6 cifre, plus cifra de control, adică: || 6 || 6 || 6

    Codul de bare are 30 de lini (30 arginți a fost prețul pentru care Iuda Iscarioteanul L-a trădat pe Iisus)
    ————————

    Apoi a urmat un alt înger, al treilea şi a zis cu glas tare:
    „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor.
    Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei!
    Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus (Apoc. 14: 9-12).
    ————————-

    in 2018 e pe la jumatea apocalipsei ! 2020 nu o sa il prindem !

  2. Ionel

    vineri, 08.12.2017 at 09:06

    Dar ce credeati? Cu atatea biserici, moschei, preoti, bancheri si politicieni corupti in lume se va ajunge la mai bine? Lumea este si va fi degradata de incapacitatea oamenilor de a opri sistemele de putere si financiare active la nivel global. Sunt inventiile noastre si faptul ca ne place sa ne mintim pe noi insine ceea ce ne trage in jos. De ce sa nu fim sclavii sistemelor digitale? Cu totii stim ca Zucherberg face o avere de pe urma noastra…

    Numarul anului este tot o inventie a oamenilor. Ne place sa credem ca este 2018… ce frumos…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax