Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook va lansa butonul „clear history”. Utilizatorii vor putea să îşi şteargă istoricul de pe rețeaua de socializare

Publicat

facebook

Oficialii Facebook au anunţat că în acest an vor lansa butonul “clear history”, prin care utilizatorii să îşi poată şterge printr-un simplu click toate datele pe care rețeaua de socializare le colectează despre ei din aplicații și site-uri terțe pe care aceștia le accesează. 

Încă de anul trecut este discutată o posibilă lansare a unui buton de “clear history” pentru Facebook. Mark Zuckerberg anunţa la conferința dezvoltatorilor F8 că se lucrează la o opțiune care va permite utilizatorilor să șteargă istoria lor de browsing de pe rețea, în modul în care o poți șterge și la un browser convențional. Mai mult, utilizatorii vor putea vedea ce site-uri și aplicații trimit la Facebook date despre ei și vor putea șterge o parte dintre aceste date.

Zuckerberg a comparat atunci tool-ul de „clear history” cu ștergerea cookie-urilor din browser și, avertiza că cei care vor alege să șteargă toate informațiile posibile, vor trebui să se aștepte ca experiența generală pe Facebook să aibă de suferit, să fie mai complicată autentificarea pe unele site-uri și să dureze ceva timp până când Facebook îți învață din nou preferințele.

„În acest an vom lansa clear history, care ne va afecta şi abilitatea noastră de a afişa reclame targetate celor care îşi sterg istoricul căutărilor”, a declarat Dave Wehner, CFO Facebook, citat de businessinsider.com.

sursa: startupcafe.ro, businessinsider.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax