Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook va permite publicarea imaginilor șocante. Care sunt condiţiile pentru excepţii de la standardele reţelei de socializare

Publicat

internet copii Facebook a anunţat că va permite publicarea imaginilor șocante, dacă acestea prezintă un interes din punct de vedere informativ.

”Vom începe să permitem elementele pe care oamenii le găsesc de actualitate, semnificative sau importante pentru interesul public, chiar dacă acestea ar putea încălca standardele noastre”, au declarat vicepreședinții Facebook.

Facebook și-a atras critici dure luna trecută, când a cenzurat fotografia celebră a fetiței pline de arsuri care fuge după un atac cu napalm în timpul războiului din Vietnam, pe motiv că prezenta nuditate.

”Intenția noastră este de a permite mai multe fotografii și povești care nu constituie un risc de siguranță sau care nu înfățișează imagini cu minori sau cu alte persoane care nu doresc să fie văzute”, au mai spus reprezentanții rețelei de social-media.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax