Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Facilităţi pentru contribuabilii care au obligaţii fiscale restante la bugetul municipiului Alba Iulia

Publicat

Municipiul Alba Iulia va acorda facilităţi fiscale contribuabililor, persoane fizice şi juridice, care înregistrează obligaţii fiscale restante la bugetul local.

Este vorba despre:

1.) anularea unei cote de 50 % din majorările de întârziere aferente obligaţiilor fiscale principale, dacă obligaţiile principale şi cota de 50 % din majorările de întârziere, calculate până la data plăţii sunt achitate prin plata sau compensare pâna la data de 31 decembrie 2011;
2.) anularea unei cote de 25 % din majorările de întârziere aferente obligaţiilor fiscale principale , dacă obligaţiile principale şi cota de 75 % din majorările de întârziere, calculate până la data plătii, sunt achitate prin plata sau compensare până la data de 30 iunie 2012.

Prin obligaţii fiscale restante la data de 31 august 2011 se înţelege obligaţiile fiscale cu termene de plată scadente până la data de 31 august 2011, inclusiv amenzi neachitate până la acea dată.

În vederea acordării facilităţilor prevăzute mai sus, contribuabili pot depune o cerere prin care solicită o situaţie a obligaţiilor fiscale de plată exigibile, care urmează a fi stinse, precum şi a celor care intră sub incidenţa facilităţii.

În cazul contribuabililor care nu au depus cererea menţionată anterior, dar sting prin plată sau compensare toate obligaţiile de plată şi solicită acordarea facilităţii fiscale prin depunerea unei cereri, până la data de 31 decembrie 2011, respectiv 30 iunie 2012, după caz, le sunt aplicabile facilităţile de la punctul 1 sau 2.

Pentru relaţii suplimentare, puteţi să vă adresaţi Direcţiei de Venituri din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Alba Iulia, str. Ardealului, nr. 1-3, jud. Alba si la telefon 0258/818338.

Citește și  Calendar obligații fiscale pe luna martie 2014

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax