Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Falimentul Euroins: ​Un nou termen de înscriere la masa credală pentru păgubiții și creditorii RCA care au de recuperat bani

Publicat

​Păgubiții și creditorii RCA care au de recuperat bani la asigurătorul intrat în faliment, au termen limită pentru înscriere la masa credală data de 4 august, iar deţinătorii de poliţe RCA emise de Euroins mai au timp până pe 8 septembrie 2023, inclusiv, să îşi facă un alt RCA la alt asigurător.

CITR, lichidatorul judiciar al Euroins, companie aflată în faliment, a primit aprobarea Tribunalului Bucureşti pentru prelungirea unor termene de interes pentru creditori.

Pe de altă parte, data de 8 septembrie 2023 rămâne încă valabilă ca fiind termenul până la care şoferii care încă au o poliţă RCA activă emisă de Euroins să achiziţioneze o nouă poliţă RCA la un alt asigurător, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii CITR.

“Termenele actualizate sunt după cum urmează: – termenul limită pentru înregistarea cererii de admitere a creanţelor lamasa credală este 04.08.2023 – termentul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe este de 04.09.2023 – termenul de definitivare a tabelului creanţelor este de 28.08.2023 – data primei şedinţe a adunării generale a creditorilor este 08.09.2023”, au transmis reprezentanţii lichidatorului judiciar al Euroins.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax