Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Falşi voluntari cer bani în numele Crucii Roşii, pentru cazuri fictive

Publicat

Crucea Roşie Română, Fliala Alba atenţionează cu privire la unii impostori care circulă prin oraş, cerând bani pentru presupuse cauze umanitare. Aceştia se prezintă ca fiind reprezentanţi ai Crucii Roşii şi solicită trecătorilor diferite sume, în scopul de a sprijini acte caritabile. „Crucea Roşie Filiala Alba nu realizează colecte stradale în vederea obţinerii de fonduri pentru beneficiarii săi şi nu agasează oamenii sub nici o formă”, a arătat directorul Crucii Roşii Alba, Adrian Duşa. Acesta a reamintit cetăţenilor că voluntarii Crucii Roşii pot fi uşor identificaţi prin echipamentul specific de culoare roşie, personalizat cu emblema Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România sau în baza legitimaţiei vizate, ce atestă apartenenţa la organizaţie.

Toţi cei care identifică astfel de persoane care nu se pot identifica drept reprezentanţi oficiali ai organizaţiei Crucea Roşie, pe străzile albaiuliene, sunt rugaţi să se adreseze poliţiei sau să contacteze Crucea Roşie, pe numărul de telefon 0258.812. 257.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax