Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii”. Au câștigat toate cele trei etape

Publicat

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii” de la ProTV. Familia Jurjiu din Alba Iulia a demonstrat un nivel excepțional de abilități în cadrul emisiunii „Ce spun românii” de la ProTV. Au reușit să câștige consecutiv toate cele trei etape ale competiției, acumulând un total de 1.230 de puncte.

În prima etapă, au obținut un punctaj de 374 de puncte, continuând să impresioneze în etapa a doua cu 389 de puncte. În etapa a treia, au atins un punctaj de 467 de puncte.

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii” 

Această serie impresionantă de victorii i-a propulsat direct în semifinală, unde vor continua să își demonstreze abilitățile și determinarea. Emisiunea în care vor participa în semifinală va fi difuzată în toamnă.

Echipa familiei Jurjiu:

  • Jurjiu Mădălin – economist, 31 ani;
  • Cioflica Nicolae – economist, 50 ani;
  • Nicola Andrei – profesor de sport, 30 ani;
  • Blaga Corina- manager, 28 ani,
  • David Daiana – analist servicii clienți, 25 ani;

Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este inspirată după formatul american „Family Feud”, unde concurenții trebuie să răspundă cât mai repede la întrebări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax