Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Familie de ZECE. Mamă și fiică, șefe de promoție cu nota maximă la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

Absolvire cu brio în familie pentru două studente de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. O mamă și fiica acestie sunt șefele de promoție de anul acesta ale facultăților de Administrație Publică, respectiv Drept.  Anca Andrada și mama ei Simona au terminat facultatea cu media 10 și au planuri mari și pe viitor. Una vrea să devină avocat, iar cealaltă își dorește să urmeze un masterat în domeniu și de ce nu și un curs de doctorat.

În majoritatea cazurilor la festivitatea de absolvire a unei facultăți părinții stau în sala, iar copii pe podiumul de absolvire. La festivitatea de absolvire de anul acesta de la Facultatea de Drept si Stiinte Sociale situația a fost diferită. Anca Andrada și mama ei Simona au făcut cu schimbul între podium și sală.

Cele două studente au ieșit șefele de promoție cu media 10, la specializările Drept, respectiv Administrație publică din cadul Faculătății de Drept și Științe Sociale de la Alba Iulia.

„Mă simt mândră și de mine și de mama” spune Anca lângă mama ei emoționată să-și vadă fiica pe podium.

În urmă cu patru ani cele două au hotărât să se înscrie împreună la facultate și de atunci studiul științelor sociale s-a făcut în familie.

Ajutorul reciproc a fost cel mai important pentru cele două studente, iar nopțile pierdute în sesiune între coduri și legi au fost mai ușoare când totul s-a desfășurat în familie, cele două declarând că „un pahar de vin și Codul Civil” au fost rețeta către succes.

După patru ani de studii, Anda Andrada se pregătește să intre în Baroul Alba, iar mama ei nu se oprește doar la studii de licență și dorește să înceapă studiile de masterat, iar după, ultima treaptă, doctoratul.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax