Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Familie din Abrud, înşelată de doi bărbaţi care trebuiau să schimbe burlanele casei. Tânăr din Oradea, cercetat pentru tâlhărie, după ce l-a agresat pe fiul proprietarului

Publicat

burlane Un tânăr de 25 de ani din Oradea s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie la Abrud. Împreună cu alţi „complici”, acesta a „angajat” o lucrare de înlocuire a burlanelor unei case din oraş, însă „echipa” doar a simulat că au şi executat-o şi ulterior au cerut mai mulţi bani, prin ameninţare. Fiul proprietarului a fost şi agresat de inculpat.

Potrivit IPJ Alba, în 5 februarie, Poliţia din Abrud a fost sesizată de către un localnic, cu privire faptul că, în urmă cu o zi, la domiciliul său au venit doi cetăţeni, cu care s-a înţeles asupra schimbării unor jgheaburi şi burlane, contra unei sume de bani.

Cei doi cetăţeni, fără să înlocuiască componentele şi beneficiind de ajutorul a încă patru cetăţeni, au simulat înlocuirea ceternelor, au pretins că lucrarea efectuată valorează mai mult decât suma la care s-au înţeles iniţial, şi apoi l-au ameninţat, astfel că le-a înmânat o parte din suma solicitată.

Ulterior, unul dintre cetăţeni l-a agresat fizic pe fiul părţii vătămate, care le-a înmânat şi diferenţa de bani solicitată.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale s-a reuşit identificarea suspectului,I. Ş., de 25 de ani, din municipiul Oradea, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă. Faţă de bărbat a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax