Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Familie din Alba Iulia, blocată în Grecia din cauza inundațiilor catastrofale. Mașina dusă de ape zeci de metri și distrusă

Publicat

Claudiu Simedru, un bărbat din Alba Iulia, este unul dintre sutele de români blocați în Grecia din cauza inundațiilor catastrofale, din ultimele zile. 

Acesta se afla în Grecia de mai multe zile, alături de soția sa, și sejurul se dovedea o vacanță perfectă până când viiturile au ajuns în zona în care aceștia erau. 

Cei doi se află într-o stațiune turistică de lângă Volos și s-au uitat neputincioși cum furia apelor le-a luat mașina și le-a aruncat-o zeci de metri.

Este vorba despre o mașină nouă, cumpărată de aproape două săptămâni, a povestit Claudiu pentru observatornews.ro.

Mașina acestuia a fost luată din parcare și dusă de ape în jur de 20 de metri. Autoturismul s-a oprit într-un măslin.

”Asta e maşinuţa noastră, din păcate. Pur şi simplu distrusă. În interior. Viitura a venit în momentul în care turiştii se pregăteau să asiste la un concert. Artişti şi spectatori au fugit în pensiuni şi s-au refugiat pe acoperişuri pentru a nu fi luaţi de ape.

Claudiu Simedru, turist: Gândiţi-vă că era o curte superbă. Cu pavaj frumos.

Era ceva extraordinar, un fel de rai, ca să zic. Şi acum au trăit şi oamenii aceştia iadul pe pământ. Uitaţi-vă cât e de rupt drumul. Aici au fost garduri mari. Nimic n-a mai rămas”, a spus în fața camerelor de luat vederi Claudiu Simedru.

sursă foto: capturi de ecran, Observatornews.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax