Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Familiile dau rădăcini copiilor”: Ziua Naţională pentru Adopţie marcată la Alba Iulia. Tort, baloane, picturi pe faţă pentru copiii care s-au „născut” pentru a doua oară

Publicat

adoptii Vineri a fost o zi de râsete, uimire, veselie, baloane, coifuri colorate, lacrimi de fericire în colţul ochilor, „Prinţesa Sofia”, „Hello Kitty”, „Mikey Mouse”, „Spiderman”, picturi pe faţă, bucurie şi iarăşi râsete şi voie bună, când pentru câteva ore spaţiul de joacă al Grădiniţei „Lumea Ştrumfilor” din Alba Iulia a fost gazda a peste 30 de copii şi familiile lor care au sărbătorit Ziua Naţională pentru Adopţie, zi organizată de Biroul Adopţii şi Post-adopţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

O zi a fericirii, a muzicii, a zâmbetelor şi a hohotelor de râs, a celor mai frumoase jocuri şi jucării, a celor mai bune prăjituri şi dulciuri, a celor mai frumoase baloane colorate, a soarelui, într-un cuvânt, a copiilor care au avut şansa de „a se naşte” pentru a doua oară prin adopţie şi au bucuria de a trăi alături de părinţi care ştiu să le dăruiască iubire şi care îi face să fie speciali.

adoptie alba iulia Prin sărbătorirea acestei zile, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba doreşte să le reamintească tuturor concetăţenilor noştri, încă o dată, că fiecare copil are drepturi şi nevoi şi trebuie să aibă o familie numai a lui, care să-l iubească, respecte, care să îi ofere siguranţa şi confortul necesar.

„Sărbătorim această zi pentru a ne bucura împreună cu părinţii şi mai ales cu aceşti copii minunaţi şi pentru a arăta că ei, copiii, au nevoie doar de o şansă pentru a-şi demonstra valoarea şi oricât de multe daruri am oferi unui copil, nimic nu o să-i asigure echilibrul şi stabilitatea, nimic nu o să-l facă fericit, nimic nu o să-i facă ochii să râdă de fericire, ca iubirea părintească”, menţionează Mihai Tonea, şef Birou Adopţii şi Post- adopţii.

Directorul general al DGASPC Alba, prof. Sorin Valerian Chirilă mulţumeşte colegilor de la Biroul Adopţii şi Post-adopţii şi tuturor celor care i-au ajutat şi îi ajută în permanenţă: asistenţi sociali şi psihologi din cadrul DGASPC Alba şi din serviciile publice de asistenţă socială (SPAS-uri) din judeţ pentru solicitudinea de care au dat şi dau dovadă în activitatea de adopţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax