Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fapte bune din Alba: Apel pentru ajutorarea a 25 de refugiați, majoritatea copii, adăpostiți la Glod și pentru alți 8 copii români

Publicat

Reprezentanții organizației ”Fapte bune din Alba” au lansat un apel pentru ajutorarea a 25 de refugiați din Ucraina și 8 copii din familii defavorizate români, de care se ocupă, cărora doresc să le cumpere încălțăminte, lapte praf și o mașină de tuns. 

Refugiații sunt adăpostiți de o familie cu suflet mare din satul Glod (Almașu Mare) și au o stare materială precară. Au reușit să fugă de război cu un bagaj minim, cu câteva haine și doar cu papucii cu care erau încălțați atunci. Cel mai mic dintre ei are doar 4 luni. 

Un cititor Alba24 din zonă spune că cei 25 de refugiați au fost adăpostiți de o familie de oameni harnici din sat, gospodari, care la rândul ei are 7 copii.

”Avem nevoie de Fapte Bune! Dragii noștri, vrem facem din nou un gest frumos pentru cei 8 copii pe care îi avem în grijă, dar și pentru cei 25 de refugiați ucraineni care au ajuns de 10 zile la Glod.

Refugiații au vârste între 4 luni și 45 de ani și au venit cu hainele și încălțămintea pe care au avut-o pe ei când au plecat.

Haine putem asigura din depozitul nostru, vom dona și rechizite, iar momentan au destule produse alimentare la dispoziție.

Dar am dori să le cumpărăm încălțăminte nouă, lapte praf și o mașină de tuns. Vă rugăm să ne ajutați să facem în continuare Fapte bune!

Contul nostru este RO39BTRLRONCRT0583669101 deschis la Banca Transilvania” au transmis reprezentanții organizației ”Fapte bune din Alba”.

De asemenea, din donații, organizația neguvernamentală vrea să ajute 8 copii din familii vulnerabile din Meteș, de care se ocupă de mai mult timp.

Foto: Refugiați la granița României, arhivă, rol ilustrativ

   Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax