Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Faptele bune nu rămân nepedepsite. Excluderea primarului din Ciugud din PSD, luată „la mișto” în emisiunea ApropoTv

Publicat

Comuna Ciugud este din nou dată de ca exemplu pe micile ecrane, de această dată în emisiunea Apropo Tv. Pe lângă dezvoltarea economică a comunei, în emisiunea moderată de Andi Moisescu se vorbește și de excluderea primarului Gheorghe Damian din PSD. „Asta e o recunoaștere a muncii bine făcute. Când faci ceva bun te dăm afară din PSD, ce vrei să se ia toți după tine să atragă fonduri europene, pe bune, noi din ce mai trăim” spune în spirit de glumă omul de publicitate Bogdan Naumovici.

În cele șase minute în care este adusă în discuție cea mai dezvoltată comună din România, mai mulți jurnaliști și oameni de publicitate fac „haz de necaz” pe seama PSD-ului care la începutul acestui an și-a dat afara unul din cei mai buni primari.

„Partidul nu funcționează în interesul cetățenilor, funcționează în interesul partidului. Ai intrat în partid începi și faci tot felul de licitații. Păi dacă unu se apucă în comună și face pentru cetățeni deturnează tot sensul organizației de partid. Tre să fie arestat de miliția de la partid. Păi de facem aici, nu te duci cu cașcavalul acolo, tu cu ce vii la ședința de partid” spune jurnalistul Dragoș Pătraru.

Moderatorul emisiunii spune că nu-și face probleme pentru alegerile din 2020 pentru că la cum stau treburile, Damian va putea rămâne primar pe viață.

„APROPO despre Ciugud…nu ştiu când aţi auzit ultima dată vorbindu-se despre noi, însă vă spun că îmi creşte inima în piept de fiecare dată când Ciugudul este dat ca exemplu că şi în România „se poate”. Da! În România se poate şi „viaţa la ţară poate fi ca afară”. Secretul sunt OAMENII. Acestor oameni minunaţi din Ciugud, care au încredere în viziunea administraţiei locale şi sprijină fiecare iniţiativă, trebuie să le mulţumesc. Fără ei Ciugudul cu siguranţă nu ar fi ajuns să fie „vedetă” chiar şi în emisiunea Apropo TV, realizată de Andi Moisescu. Un strop din Ciugud puteţi vedea în materialul video următor. Restul vă invităm să îl vedeţi „live” vizitând Ciugudul. Promitem că suntem gazde primitoare, aşa cum îi şade bine omului de la ţară…” a scris primarul Gheorghe Damian pe pagina de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax