Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Birourile nu se mută in stradă: Disponibilizările din IPJ Alba vizează poliţişti de la siguranța publică și circulație

Publicat

Disponibilizările din MAI afectează şi angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba. Aşa cum precizam într-un material anterior, aproximativ 22 de poliţişti vor rămâne fără locuri de muncă, iar două posturi de personal contractual vor dispărea în următoarea perioadă. Potrivit unor surse, majoritatea disponibilizărilor vor viza structurile de siguranţă publică, dar şi poliţia rutieră, adică oamenii de ordine din stradă.

Aceste disponibilizări contravin declaraţiei ministrului Traian Igaş, care dorea să vadă poliţistul „mult mai mult în stradă” şi nu la birou, cum susţinea că se întâmplă în prezent. „Suntem peste norma europeană în privinţa numărului politiştilor. Nu suntem destul de bine organizaţi. În loc să găsim poliţistul pe stradă, îl găsim pe sub un birou”, le-a spus Igaş parlamentarilor.

Aceleaşi surse ne-au informat că de la Poliţia Municipiului Alba Iulia vor fi disponibilizate aproximativ cinci persoane: patru de la compartimentul siguranţă publică şi una de la rutieră. Pe lângă aceştia, vor fi supuşi restructurărilor şi câte un poliţist de la structurile de siguranţă din oraşele şi municipiile din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax