Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fara Alexandru, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, locul 2 la Campionatul Național de Taekwondo WT – Tineret

Publicat

Alexandru Fara, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Taekwondo WT, la Tineret, desfășurat în 24 septembrie la Odorheiul Secuiesc, județul Harghita.

Acesta a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme. Și sportivul Mario Galea a avut o prestație bună, la categoria sa de greutate – 55 de kilograme, însă a pierdut în mediul pentru medalie.

Ambii sportivi au 15 ani și sunt pregătiți de către instructorul Alin Moldovan.

„Mă declar mulțumit de rezultate, mai ales având în vedere vârsta fragedă a sportivilor, care sunt doar la primul an de juniorat. Mulțumesc conducerii clubului pentru suport. Continuăm pregătirea, cu multă disciplină și seriozitate, și sunt convins că rezultatele vor fi pe măsura muncii”, a transmis Alin Moldovan.

„Felicitări sportivilor și antrenorului și mult succes la viitoarele competiții! Mulțumim Ministerului Sportului și Primăriei Alba Iulia pentru sprijinul acordat”, a transmis directorul CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax