Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fără permis de mai bine de 6 ani şi cu alcool „la bord”. Un bărbat de 45 de ani din Alba Iulia, cercetat de poliţişti

Publicat

Chiar dacă nu mai avea permis de conducere de mai bine de 6 ani şi o alcoolemie de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, un bărbat de 45 de ani din Alba Iulia conducea joi, în miljocul zilei, prin oraş. Acesta a fost depistat de poliţişti, iar în urma controlului s-a ales cu dosar penal.

Joi, la ora 13.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au oprit în trafic, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, un autoturism condus de Ioan Ş., de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere anulat din anul 2007.

Cu ocazia testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” și ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere anulat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Bărbatul de 45 de ani din Alba Iulia, prins la volan pe şoseaua de centură, cu permisul anulat şi sub influenţa alcoolului va fi cercetat în libertate | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax