Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fără permis sau cu alcool la volan, pe drumurile publice din Alba. Dosare penale pentru patru şoferi

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Fără permis, cu alcoolemie mare la volan sau conducând vehicule neînmatriculate. Poliţiştii din Alba au deschis patru dosare penale, marţi, pentru persoane care au încălcat legislaţia rutieră şi au pus în pericol siguranţa circulaţiei.

Marţi, la ora 21.42, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ l-au depistat, pe raza localităţii, pe un bărbat din Arad, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Marţi, în jurul orei 17.15, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, aflaţi în patrulare intercomunală împreună cu poliţiştii Postul de Politie Valea Lungă, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Cenade, în timp ce circula cu un moped prin comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat. În plus, tânărul era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Tot marţi, în jurul orei 17.30, o patrulă intercomunală din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-a depistat pe un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Jidvei, în timp ce circula prin comună cu un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului. Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în acest caz, faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.30, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au oprit pentru control, pe strada Augustin Bena din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Sebeș. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax