Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fără permis sau sub influenţa alcoolului la volan. Cinci bărbaţi din Alba, cu dosare penale

Publicat

Politia, amenzi

Mai mulţi bărbaţi s-au ales, în weekend, cu dosare penale, după ce au condus sub influenţa alcoolului sau fără permis. Aceştia au fost opriţi în trafic la Alba Iulia, Teleac, Drâmbar şi Ocna Mureş.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 23.10, polițiștii Biroului Rutier din Alba Iuia  l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brândușei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat  valoarea 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Sântimbru, în timp ce conducea un moped pe strada Principală din localitatea Teleac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Duminică, în jurul orei 3.31, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din localitatea După Pleșe, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.   

Duminică, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Drâmbar, în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau neînregistrat pe strada Principală din localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.25, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mălinului din Ocna Mureș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat  valoarea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax