Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Farmacie din Jidvei sancționată pentru „munca la negru”. Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de inspectorii ITM Alba în urma controalelor

Publicat

În perioada 19-23 mai, inspectorii ITM Alba au aplicat 16 amenzi în valoare de peste 35.000 de lei la firmele la care au depistat nereguli în urma controalelor. O firmă care comercializează produse farmaceutice în magazine specializate a fost amendată cu suma de 10.000 de lei pentru munca „la negru”.

SC Luna Jessi Farm SRL din Jidvei (farmacie) a fost depistată de inspectorii ITM cu o persoană fără forme legale de angajare și a primit amendă în valoare de 10.000 lei.

În perioada 19-23 mai au fost controlate 72 de unități în domeniul relețiilor de muncă și aplicate 16 amenzi în valoare totala de 35.300 lei .

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 39 de unități și aplicate două amenzi în cuantum de 8.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax