Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Farmaciile nu vor mai putea vinde medicamente la bucată. Ce prevede o directivă europeană

Publicat

medicamente

Reguli noi în ceea ce privește farmaciile, impuse de Uniunea Europeană. Farmaciştii nu vor mai putea vinde pastille la bucată.

Sâmbătă, 9 februarie, intră în vigoare o directivă europeană care le impune farmaciștilor să nu mai elibereze pacienților medicamente la bucată, ci doar o cutie întreagă.

Noua directivă europeană are ca scop să controleze strict sursa medicamentelor şi să le identifice repede pe cele falsificate, prin intermediul unui sistem de verificare impus de Uniunea Europeană tuturor statelor membre.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Wesgon

    duminică, 10.02.2019 at 23:33

    Sa vedete-ti cand o sa va interzica sa mergeti si la biserica sau mai rau sa muriti, vedeti oamenilor cum e cu mUE asta.Nici o problema astia ce cumparau medicamente la bucata nu vor mai cumpara nici pe alea,vin vremuri de prigoana azi maine, si ce ziceau sfintii parinti se implineste ceas, omul va fi tot mai rar si haituit din ce in ce mai rau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax