Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fata dispărută de acasă și filmată de camerele din Gara Teiuș a fost găsită la prietenul ei. Ce s-a întâmplat cu ea

Publicat

În cursul zilei de ieri, minora în vârstă de 15 ani, din Deva, care a plecat voluntar de la domiciliul pentru a se deplasa la o prietenă din municipiul Ploieşti, a fost depistată de poliţişti într-o comună din județul Dâmboviţa, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara. Ștefania Morena Tudorache a fost zărită și în județul Alba, respectiv în stația CFR Teiuș, unde camerele de supraveghere au surprins-o însoțită de doi bărbați.

Poliţiştii au stabilit că minora s-a aflat în data de 17 şi 18.10.2019 în staţia C.F.R. Teiuş (jud. Alba, unde a schimbat trenul), de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Vezi și: FOTO: Fată de 15 ani dispărută din Deva, surprinsă de camerele de supraveghere din Gara Teiuș, alături de doi bărbați

Minora, care se afla în urmărire națională și internațională a fost depistată, ieri, la locuința unui tânăr în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relaţie) şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni.

Din cercetări a reieşit faptul că minora, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani (prietenul tânărului), s-a deplasat de bună-voie, în data de 17.10.2019, în localitatea unde a fost depistată, folosind mijloace de transport în comun.

Minora şi cei doi dâmboviţeni au fost conduşi la sediul Poliției Orașului Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor dispariției.

Ulterior, o escortă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva s-a deplasat la sediul Poliției Orașului Moreni pentru a prelua minora, care a fost introdusă în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva (fiind informaţi şi reprezentanţii D.G.A.S.P. Hunedoara).

Activitățile investigative și de cercetare întreprinse în vederea depistării minorei au fost realizate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara şi au beneficiat de sprijinul poliţiştilor I.P.J. Prahova şi I.P.J. Dâmboviţa, ai Biroului de Analiza Informaţiilor Hunedoara și ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva şi au fost coordonate de ofiţeri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale (I.G.P.R.).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax