Connect with us
Publicitate

SPORT

FC Apulum 2009 a ratat podiumul la turneul din Spania

Publicat

Clubul privat de fotbal, FC Apulum 2009 s-a întors de curând din Spania, unde echipa albaiuliană a participat la Turneul Internațional Kummit, dedicat juniorilor născuți după 1996. Din păcate, echipa albaiuliană a ratat „la mustață” ultima treaptă a podiumului. Echipa  condusă de Vasile Ursu a cedat în finala mică, disputată în compania grupării daneze FC Copenhaga, în urma loviturilor de departajare. ”Am ratat podiumul la 11 metri, dar este un rezultat onorabil, pentru că noi ne-am prezentat cu o grupă de copii mai mică cu un an decât juniorii celorlalte echipe. Turneul a fost bun, benefic echipei noastre”, a declarat, pentru Alba24.ro, Vasile Ursu, antrenor FC Apulum 2009.

Cel mai bun fotbalist din tabăra lui Apulum a fost Abusalem Tamer. Acesta a reușit să marcheze de nouă ori la turneul desfășurat în Spania. ”Acești fotbaliști care sunt cu mine sunt de perspectivă, eu cresc doar fotbaliști care sunt de perspectivă, la ceilalți, care vin la fotbal de plăcere, le spun și părinților și copiilor că nu sunt de viitor, așa e corect”, a adăugat Vasile Ursu.

Vasile Ursu este un participant fidel al turneelor Kummit, întrucât, în 2008 (pe când antrena Unirea Alba Iulia), acesta a reușit să claseze echipa pe prima treaptă a podiumului, iar, în 2009, a ocupat locul secund, pe care l-a pierdut tot la 11 metri.

În urma turneului din Spania, FC Apulum 2009 a fost invitată să participe, anul viitor, în luna aprilie, la un alt turneu Kummit, organizat în Franța.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax