Connect with us
Publicitate

SPORT

FC Unirea și-a reluat pregătirile. 27 de fotbaliști prezenți la reunirea lotului

Publicat

Unirea Alba Iulia s-a reunit, luni, în vederea abordării returului de campionat. Nu au fost prea multe noutăți la nivelul lotului, toți jucătorii sosiți la Alba Iulia în această iarnă aflându-se în probe de joc. Aceştia sunt: Rotaru, Răducanu, Avram (FC Bihor Oradea), portari – Iliea (FCM Târgu-Mureș), Oara, Bărbulescu (FC Argeș) Giurgiu, Pistol, Potopea, Bucurică (acesta s-a pregătit separat), Oniga, Pop (”U” Cluj II), Grozav, Tănase (Gaz Metan Mediaș), Vasinca,  Negură, Selagea, Stanciu, Bălaș, Mureșan, Oprea, Leca, Rodnan, Tămășan (revenit împrumut FC Cisnădie), Croitori, Vasinca,  Al. Popa,  Mariș (”U” Cluj II), Croitoru.

De la reunire au absentat V. Ignat (plecat la probe, în Scoția), Himcinschi și Schuller (plecați la lotul național).

Președintele executiv speră că echipa va evita retrogradarea și se va menține în eșalonul secund. ”În perioada următoare vom face câteva transferuri pe posturile pe care suntem deficitari și sper să reușim să facem niște transferuri care să ne permită să evadăm din zona retrogradării. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, impresari. Sunt 3.000 de jucători liberi de contract, dar principala problemă care ne preocupă este situația financiară. În tur, am pierdut câțiva jucători de valoare, pentru că nu am avut bani să-i plătim la timp. Sper ca, din promisiunile pe care le avem de la factorii locali, să rezolvăm această problemă, pentru că este principala problemă, fotbal fără bani nu se poate”, a declarat președintele executiv FC Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu.

Mâine, lotului albaiulian se vor alătura și Contor, Mercurean și Vezan. În continuare, locul lui Adorian Himcinschi pe banca Unirii nu este stabil, oficialii albaiulieni mărturisind că poartă discuții cu mai mulți antrenori, printre care și Ioan Sdrobiș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax