Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea, abonată la remize. Trupa lui Gherman a reuşit scor de 1-1 cu ultima clasată, Arieșul Turda

Publicat

Unirea Alba Iulia a reușit să obțină o remiză în compania ultimei clasate, după ce a fost condusă cu 1-0 la pauză. În minutul 68, Dejan Pecarov a reușit să stabilească egalitatea, cu un şut respins de portarul Pampea, însă  mingea a depășit linia porții. Unirea Alba Iulia a acumulat 22 de puncte în urma acestei remize și va ierna liniștită în ceea ce privește clasamentul, nu și din punctul de vedere al situației financiare.

Trupa lui Gherman a scos un punct important în economia campionatului,  reușind să-și motiveze elevii care probabil mai au și grija restanțelor financiare și nu doar prestația de pe teren.  Chiar dacă Arieșul Turda a deschis scorul în minutul 37 prin Vasile Pop, acesta l-a învins pe Pascal cu un șut din careu.

Iată cele două distribuții:

Arieşul Turda: Pampea (cpt) – Cr. Pop, Bier, Timar, Târcă – R. Cristian, Vaida, Boroştean, C. Străuţ – V. Pop, A. David. Rezerve: Stoica – Tegzeş, C. Bucur, V. Soporan, Costa Natanael, Onacă. Antrenor: George Ciorceri.

Unirea Alba Iulia: Pascal (cpt)- Schuller, Camara, Pistol, Bumbac, Giurgiu, Pleniceanu, Militaru, Pecarov, Tănasă, Mureşan. Rezerve: Lasc – Stan, Moga, Croitoru, Negură, Oprea, Potopea. Antrenor: Stelian Gherman.

În urma remizei de sâmbătă, Unirea Alba Iulia încheie turul cu 22 de puncte și va ierna pe locul șase la ligii secunde. Astfel, ediția 2011-2012, a ajuns la jumătate, iar Unirea Alba Iulia a arătat o altă față comparativ cu sezonul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unirist

    sâmbătă, 26.11.2011 at 13:09

    Locul 6, 22 p, la egalitate cu Alro Slatina, dar golaveraj mai bun, 15-10, fata de 17-14. Mai multa atentie pe viitor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax