Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea Alba Iulia – FCSB, în 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal. Meciul se va disputa săptămâna viitoare

Publicat

FC Unirea Alba Iulia va întâlni în 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal. Meciul se va juca săptămâna viitoare pe stadionul “Cetate” din Alba Iulia, dacă se va reuşi închirierea unei instalaţii mobile de nocturnă, în caz contrar partida va avea loc pe stadionul din Zlatna, potrivit site-ului local de sport Absport.ro.

Până acum FC Unirea Alba Iulia s-a confruntat de patru ori cu Steaua în Cupa României, de două ori în 1991, o dată în 1992 și o dată în 2006. FC Unirea Alba Iulia şi Steaua s-au întâlnit de şase ori și pe prima scenă fotbalistică a țării, Steaua neizbutind să câştige niciodată la Alba Iulia, scrie Absport.ro.

Jocurile din 16-imile Cupei se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care partidele din Cupa României sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării. Meciurile din 16-imile Cupei României se vor disputa în perioada 24-30 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax