Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea Alba Iulia vede ”luminița de la capătul tunelului”. Doi oameni de fotbal din Sibiu se pregătesc să preia echipa

Publicat

Birt Lungu

„Unirea nu moare”, este unul dintre sloganurile favorite ale fanilor uniristi în ultima perioada, însă acest lucru pare să se sfârșească. Surse apropiate echipei de fotbal susțin ca oficialii clubului din Cetatea Marii Uniri sunt foarte aproape sa parafeze o înțelegere cu foștii conducători de la FC Hermannstadt.

Oamenii care au pus bazele echipei Sibiene, Teodor Birț și Marius Lungu sunt la un pas de a veni la cârma echipei albaiuliene

Aceleași surse au menționat faptul că cei doi oameni de fotbal din Sibiu nu vor veni singuri ci alături de doi oameni de afaceri a căror nume a rămas încă secret, la fel cum practic este toată mutarea.

Primul pas – salvarea retrogradării, iar din vară promovarea

În cazul în care toate documentele financiare ale clubului vor fi în regulă, noii finanțatori ai clubului își propun sa evite retrogradarea pe termen scurt, iar pentru sezonul viitor, prioritatea fiind accederea în eșalonul secund,. Mutarea pe care echipa din Cetate o va face va rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă de câțiva ani, iar jucătorii își vor primi astfel și restanțele la salarii.

Una dintre primele achiziții pare sa fie cea a lui Bogdan Bucurică, fotbalist cu o vastă experiență la nivelul ligii întâi, dar care a trecut printr-o perioada delicată din punct de vedere medical.

În acest moment, Unirea Alba Iulia se află în lupta pentru evitarea retrogradării fiind situată pe locul 12, cu 16 puncte acumulate la finalul turului și la doar o „lungime” distanță de locurile retrogradabile. Clubul are probleme financiare, întârzieri la salarii și simte nevoia unui investitor.

sursa foto: OraDeSibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax