Connect with us
Publicitate

SPORT

GALERIE FOTO-VIDEO: FC Unirea Alba Iulia – CSM Râmnicu Vâlcea 1-1

Publicat

Unirea Alba Iulia a întâlnit, sâmbătă, CSM Râmnicu Vâlcea, pe propriul teren, iar partida care oricum se anunța a fi dificilă s-a dovedit a fi mai mult decât greoaie pentru „alb-negri”. Cu o formulă de joc din care au lipsit jucători de bază, Himcinschi nu a avut o sarcină ușoară. Din garnitura albaiulienilor au mai absentat Bucurică, Potopea și Pistol (accidentați), Poverlovici (suspendat), Dâlbea (exclus din lot).  Adorian Himcinschi a fost nevoit să improvizeze în defensivă, utilizându-l pe Ioan Grozav fundaș, în vreme ce, pe banca de rezerve, nu se mai afla nici un alt apărător.

Uniriștii au început curajos meciul, iar, în minutul 20, căpitanul „alb-negrilor”, Călin Cristea, a reușit să deschidă scorul, după o incursiune a lui Silviu Mureșan. Atacantul a centrat excelent pentru Cristea, care a profitat de indecizia apărătorilor vâlceni.

Odată cu marcarea golului, vâlcenii s-au aruncat în atac și au început să semene panică în careul albaiulienilor. În minutul 26, trupa lui Bucuroaia a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, prin Vasile; acesta a fructificat o fază lucrată excelent de fostul vârf al Unirii, Dan Balauru.

Uniriștii au mai ratat câteva oportunități de a marca, însă portarul Tufiși s-a opus, în repetate rânduri. De partea cealaltă, „veteranul ” Gabriel Rotaru s-a opus și el, de mai multe ori. Acesta a avut câteva intervenții de liberou.

Actul secund a debutat cu echipa oaspete în ofensivă, dar elevii lui Bucuroaia s-au izbit serios de „veteranul” albaiulienilor. Uniriștii au ratat și ei câteva oportunități de a se desprinde pe tabelă.

Aflat la debut în Liga a II-a, Himcinschi s-a declarat nemulțumit de rezultatul obținut de echipa lui astăzi. ”Sunt nemulțumit în special de atitudinea unor jucători, de la care așteptam altceva. Una peste alta, este un rezultat echitabil. Nu comentez arbitrajul și nici faza golului, atât știu doar că fotbaliștii mei nu au fost acolo unde ar fi  trebuit să fie”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, antrenorul vâlcenilor, Sorin Bucuroaia consideră că echipa lui a pierdut, sâmbătă, două puncte, la Alba Iulia. ”Nu pot să fiu mulțumit de ceea ce am obținut, deoarece consider că am pierdut două puncte la Alba Iulia”, a mărturisit Sorin Bucuroaia, antrenor principal CSM Râmnicu-Vâlcea.

Iată cele două distribuții:

Unirea Alba Iulia: Rotaru, Negură (46, Oară), Grozav, Soporan, Giurgiu –  Stanciu (67, Szabo), Sabou, Selagea, Cristea (cpt) – Costea (76, Buș), Mureșan. Antrenor: Adorian Himcinschi

Rezerve: Ignat, Oniga, Oară, Szabo, Bălaș, Buș, Himcinschi.

CSM Râmnicu Vâlcea: Tufiși – Tomozei, Posteucă( 73,N.Diță), Kutlacic, Sandu – Popescu (46, Bratu), Vasile, Mitu, Ad. Ganea – D. Balauru, Rădulescu (76, Geantă). Antrenor: Sorin Bucuroaia.

Rezerve: Brănescu, Bratu, Pîrvu, Geantă, Diță, Hăpaină, Dandea.

Partida a fost arbitrată la centru de Cristina Dorcioman din Câmpulung Muscel, ajutată, la cele două margini, de Irina Mîrț din București și Monica Rigo din Cluj. Napoca.

[media id=81 width=320 height=240]

[nggallery id=9]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax