Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea va primi bani de la Primăria Alba Iulia. Voicu Paul: În paralel vor demara și lucrările de la stadion

Publicat

Echipa de fotbal Unirea Alba Iulia va primi 400.000 de lei de la administrația locală din Alba Iulia. Potrivit viceprimarului cu atribuții de primar, Voicu Paul, acordarea banilor va avea loc în viitoarea ședință a consiliului local. 

Voicu Paul a postat un mesaj pe contul său de Facebook, legat de acest lucru. De asemenea, acesta a adăugat că și stadionul va intra în reabilitare, în paralel cu susținerea echipei.

Postarea lui Voicu Paul: 

”Ni se poate reproșa că nu am făcut destul? Desigur! Dar orice lucru își are timpul său iar acum „planetele” s-au „aliniat” în formula de joc perfectă.

Echipa de fotbal Unirea Alba Iulia devine prioritate pentru comUNITATE! Și nu începem de mâine, ci chiar de azi.

Primii 400.000 de lei pentru susținerea cubului sunt pregătiți să fie aprobați în Consiliul Local iar pe viitor, cu sprijin de la alte instituții sau chiar de la nivel central, vom reda simbolului ce e al simbolului.

Știu, suntem abia în liga a 3-a și ne așteaptă, în curând, un nou sezon competițional. Fără să zic vorbe mari, datoria băieților e să transpire pe teren, iar a mea și a colegilor mei să jucăm și în prelungiri, pentru a le asigura toate condițiile.

În paralel, lucrările de la stadion vor demara. Proiectați-vă puțin în viitor și imaginați-vă mii de suporteri care-și susțin, pe un stadion reabilitat, echipa de suflet. E visul pe care trebuie să îl împlinim și să-l trăim, nu color, ci alb-negru, în culorile Unirii!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    marți, 11.08.2020 at 16:36

    Iar schimbati un capac de wc pe un purcoi de bani ?

  2. pilu

    marți, 11.08.2020 at 17:23

    Iar bagati apa-n fantana ? Ce echipa ? Ce Unirea ? Nu s-au facut destule matrapazlacuri cu banii dati din taxele oamenilor ? Mai ”limba de moarte” municipiul asta are o sumedenie de lucruri importante de facut ( pe care se pare ca nu vrei sa le sti) si tu ai chef de o miuta . Sa speram ca votul arata altceva de ce speri.

  3. R

    marți, 11.08.2020 at 21:42

    Dupa 10 ani in care ati lasat stadionul in paragina acum in pragul alegerilor v ati adus aminte???? hai sa vedem cine mai inghite atatea gogosi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax