Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FCSB, obligată să improvizeze o apărare cu jucători din lotul de juniori. Cum va profita Unirea Alba Iulia

Publicat

FCSB nu se prezintă în cea mai bună formă a lotului în fața echipei din Alba Iulia, în meciul care se va disputa joi la Zlatna. Dică va juca fără fundaș central de meserie cu Alba Iulia, fiind nevoit să improvizeze o apărare cu jucători din lotul de juniori. Aceasta ar putea fi șansa Unirii Alba Iulia, de a rămâne neînvinsă acasă în fața legendarei Steaua București, rebotezată acum FCSB.

Dică a apelat la doi fundași de la echipa de juniori în deplasarea de la Zlatna, acolo unde FCSB se va întâlni cu Unirea Alba Iulia în șaisprezecimile Cupei României.

FCSB a anunțat că are probleme la nivelul fundașilor centrali. Bălașa și Momcilovic sunt accidentați, iar Planic este incert. În aceste condiții, Nicolae Dică a luat trei juniori în lotul primei formații: Ștefan Cana, Marian Botezatu (fundași) și Daniel Toma (mijlocaș).

Vezi și: Haine groase pentru Meciul Centenarului. Cum va fi vremea în seara meciului dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB

Mihai Stoica, directorul sportiv al formației ros-albastre, a spus la plecarea către Zlatna, că „FCSB trebuie să scoată rezultate cu Morais și Filip”.

FC Unirea Alba Iulia, pregătită pentru FCSB

Pe de altă parte, pentru uniriști va fi meciul anului. La fel va fi și pentru Zlatna, care va găzdui mâine partida de gală, de la ora 21:30, în nocturnă.

Echipa finanţată de internaţionalul Gicu Grozav, îşi propune să producă surpriza contra FCSB-ului, într-un meci ce se va disputa cu “casa închisă”, toate biletele puse la vânzare epuizându-se cu o zi înaintea partidei.

„Am aşteptat acest meci cu foarte mare interes. Sper să fim bine şi să facem faţă evenimentului, să reuşim să anulăm diferenţa de ligi între FCSB şi Unirea Alba Iulia. La fotbal s-au mai întâmplat surprize şi ne pregătim pentru aşa ceva. Ne dorim un rezultat onorabil într-un joc în care avem foarte multe de câştigat”, declarat Adrian Bicheşi, antrenorul albaiulienilor.

Doi dintre titularii echipei din Alba Iulia au mai marcat împotriva formaţiei FCSB, Paul Păcurar (în tricoul echipei FCM Baia Mare, în urmă cu trei ani, în Cupa României) şi ”căpitanul” Ciprian Selagea (pentru Rapid, în Cupa Ligii).

„Am aşteptat acest meci cu foarte mare interes. Sper să fim bine şi să facem faţă evenimentului, să reuşim să anulăm diferenţa de ligi între FCSB şi Unirea Alba Iulia”, a precizat decarul “alb-negrilor”, Ciprian Selagea – cel mai experimentat compenent al Unirii.

Cum a ajuns Unirea să joace cu FCSB

Unirea Alba Iulia a ajuns să joace împotriva FCSB după ce a învins în deplasare echipa FC Avrig, scor 1-0. Mai apoi, trupa lui Bicheşi a terminat la egalitate jocul cu Industria Galda de Jos de pe teren propriu, scor 2-2, şi s-a calificat în faza şaisprezecimilor după loviturile de departajare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax